Werkwijze

Kennismakingsgesprek
01

Kennismaking

Allereerst vind ik het belangrijk om elkaar een beetje te leren kennen. Zodat ik kan kijken wat jou wensen en verwachtingen zijn en ik een offerte op maat kan uitwerken zodat jullie een overzicht blijven houden van de kostprijs.

Offerte op maat
02

Offerte op maat

Na ons kennismakingsgesprek bezorg ik jullie een offerte op maat. Gaan jullie akkoord met deze gaan we door naar de volgende stap. Het ontwerp!

Grafisch vormgever, designer aan het werk
03

Ontwerp

Hebben ik jullie akkoord op de offerte, dan ga ik aan de slag met onze ideeën die we hebben besproken. Ik werk een digitaal ontwerp(en) uit. We werken net zo lang tot dat we een ontwerp hebben waar je 100% achterstaat en tevreden mee bent!

04

Definitieve versie

Ontwerp naar wens? Super! Ik maak een factuur op en van zodra dit betaald is tref ik de laatste voorbereidingen zodat het ontwerp indien nodig kan gedrukt worden of online geplaatst.

Ecologische verpakking met gerecycleerd papier
05

Levering

Digitale bestanden worden na betaling digitaal aangeleverd. Drukwerk kan worden verzonden of afgehaald. De levertijd hangt af van het drukwerk en wordt op voorhand vermeld. Geboortekaartjes worden indien digitale druk afgeleverd binnen de 24u op werkdagen.

Interesse in een vrijblijvende kennismaking?
Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com