Communie / Lentefeest

Voor de mama’s vaak stresserend… De juiste outfit vinden, de kapper. Wat met de foto’s? En dan ook nog het feest? Terwijl voor het feestvarken vaak de cadeaus vaak het belangrijkste zijn.

Laat mij een deeltje van die stress uit handen nemen! Ik zorg voor prachtige spontane foto’s! Fotokaartjes waar je kapoen op straalt! Of misschien een uniek bedankje met foto? Maar ook bij het feest kan ik je helpen! Ik maak uitnodigingen en decoratie allemaal afgestemd op die prachtige outfit en de foto’s!

Close up foto van handen Liesbeth. Liesbeth aan het werken op computer met 1 hand.

Realisaties

Werkwijze

Liesbeth met kop koffie in handen

Stap 1: Kennismakings-gesprek

Ik vind het belangrijk elkaar eerst een beetje te leren kennen. Dit gesprek kan plaats vinden van zodra jij de datum van je communie of lentefeest weet.

Op basis van ons gesprek werk ik een vrijblijvende offerte op maat uit! Zo hebben jullie een duidelijk beeld van de kostprijs en zijn er geen verrassingen achteraf.

Stap 2: Fotosessie!

Heb jij je outfit gekozen? Dan plannen we een datum in voor de fotosessie! 

Ik zorg voor spontane foto’s waar je helemaal op straalt! Graag verwerk ik ook iets persoonlijks van jou mee in de foto’s. Van zodra de foto’s klaar zijn bezorg ik je een online galerij waaruit jullie de mooiste foto’s mogen kiezen.

Stap 3: Bedankkaartjes, uitnodigingen, ... .​

Bij foto’s horen uiteraard de bedankkaartjes (of mag het ook een ander bedankje zijn?) Misschien zoek je ook uitnodigingen.

Nadat de foto’s genomen zijn ga ik hier mee aan de slag!

Stap 4: Levering​

Van zodra jullie je akkoord hebben gegeven ga ik aan de slag!

Wanneer dat alles klaar is laat ik je dit weten en spreken we af hoe alles tot bij jou geraakt!

Samenwerken?

Laten we afspreken!

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik naar jullie wensen. We bekijken hoe ik jullie hierbij kan helpen. Ik bespreek en toon jullie de verschillende mogelijkheden.

Enkele dagen na het gesprek ontvangen jullie een vrijblijvende offerte in je mailbox. Zo hebben jullie een duidelijk overzicht van de kosten van het totaalconcept en zijn er geen verrassingen achteraf!

Liesbeth achter laptop

Wat klanten zeggen

No profile photo
Leen van Baelen
Communieconcept

Super mooi resultaat geleverd, al meerdere malen communiefoto’s en prentjes laten maken.

Zeer vriendelijke en snelle levering kan justPIXIT alleen maar aanraden!

Nele Deblieck
Communieconcept
No profile photo

Zovéél positieve reacties gekregen op de foto’s!