Blog

Search

Daar is de Lente! 🌱 3 concepten waarvan je begint te stralen! ☀️

Zag jij ze ook? Ik zag deze week de eerste krokussen in bloei staan! En ook onze amandelboom had prachtige roze bloesems! Allemaal tekenen dat de lente op komst is! Dat wil ik ook zeggen dat ik stilaan begin aan één van de drukste periodes van het jaar. Het communie / lentefeest seizoen! Maar ook alle toekomstige ouders van een lentekindje komen op bezoek voor het uitwerken van hun geboorteconcept! Heb jij nog inspiratie nodig? Lees dan zeker verder, want ik je hieronder enkele concepten waarvan jij net zo gaat stralen als de eerste lentezon! ☀️

Trouwen in 2024? 💍 Dit moet je weten voor je save the date, uitnodiging en bedankjes

Eerst en vooral: proficiat! Want de mooiste dag van je leven staat dit jaar op je planning: jullie gaan trouwen. De datum ligt vast, de locatie is gekozen en dan wordt het tijd om aan de volgende voorbereidingen te denken, zoals de uitnodiging, bedankjes en andere leuke extra’s die jouw dg en het feest helemaal afmaken.

Vier speciale momenten met deze 5 creatieve geschenken. Leuk voor onder, in en aan de kerstboom! 🎄

Druk, druk, druk! We kennen het allemaal. Tussen werk, gezin en al het andere dat op je bord ligt, begrijp ik maar al te goed hoe waardevol tijd is. Maar dat wil niet zeggen dat jij waardevolle momenten zo maar laat passeren, integendeel! Want de momenten die er echt toe doen, daar maak jij een feest van. En daar help ik graag bij! Daarom heb ik speciaal voor jou een lijst samengesteld met vijf creatieve geschenken die perfect passen bij jouw unieke momenten en die een blijvende indruk achterlaten. Benieuwd?

justPIXIT is ontstaan vanuit een frustratie😅. Het doopsuiker van mijn eigen zoontje.

Bij de geboorte van mijn zoontje had ik het helemaal in mijn hoofd: het ontwerp van het kaartje, de bedankjes voor na de geboorte. Ik zag het helemaal voor mij! Maar ik liep tegen een aantal dingen waar ik geen rekening mee gehouden had... . Juist die dingen werden later de drijfveren voor het bestaan van justPIXIT!

Vraag jij je af wat er met je bedankjes gebeurd? 🤔 Zo creëer je bedankjes die mensen ook echt bijhouden!

Steek jij uren werk in je bedankjes? Vaak hangt er ook een prijskaartje aan deze bedankjes. Je wil dus graag dat je familie, vrienden, kenissen de bedankjes prachtig vinden en bijhouden als een leuke herinnering. Maar denken zij hier net zo over als jij?

3 tips om familieleden te overtuigen voor weg te stappen van de traditionele suikerboon! 🪄

Heb jij familieleden die overtuigd zijn dat men bij een geboorte of huwelijk suikerbonen moet geven? Maar wil jij stiekem toch iets anders als bedankje? Ik geef je enkele tips hoe je hen kan overtuigen!