Huwelijk

Droom jij al jaren van je huwelijk? Maar weet je niet hoe het uitwerken? Of heb je nood aan advies? Graag werk ik een huwelijksconcept op maat uit voor jullie!

Ik luister hierbij naar jullie wensen en werk iets uit wat echt persoonlijk is en volledig past bij jullie! Ik zorg dat jullie huwelijk op vlak van grafisch werk, bedankjes en decoratie net zo wordt als waar je altijd al van gedroomd hebt!

Flowerhoop: Wil je mijn getuige zijn?
justPIXIT is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Kwaliteitslabel

House of Weddings

justPIXIT is officieel partner van het House of Weddings kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Ik ben dan ook zeer trots dat ik hier deel van mag uitmaken!

Realisaties

Werkwijze

Liesbeth met droogbloemen

Stap 1: Kennismakings-gesprek

Ik vind het belangrijk elkaar eerst een beetje te leren kennen. Ik luister naar wat jullie op zijn en toon de verschillende mogelijkheden.

Op basis van ons gesprek werk ik een vrijblijvende offerte op maat uit! Zo hebben jullie een duidelijk beeld van de kostprijs en zijn er geen verrassingen achteraf.

Stap 2: Ontwerpproces

Beslissen jullie om ver damen te werken? Dan ga ik meteen aan de slag met het ontwerp!

Ik werk aan het ontwerp net zolang tot dat jullie helemaal tevreden zijn. Van zodra jullie tevreden zijn met het ontwerp, kunnen we het naar druk laten gaan.

Stap 3: Bedankjes, decoratie en fotografie

Hadden jullie ook graag bedankjes of decoraties dan maak ik deze meteen nadat het ontwerp goedgekeurd is. Zodat deze volledig in de stijl van je huwelijk zijn!

Stap 4: Geniet van jullie dag

Ik zorg dat alles op tijd klaar en bezorgd is zodat jullie ten volle kunnen genieten van jullie dag!

Samenwerken?

Laten we afspreken!

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik naar jullie wensen. We bekijken hoe ik jullie hierbij kan helpen. Ik bespreek en toon jullie de verschillende mogelijkheden.

Enkele dagen na het gesprek ontvangen jullie een vrijblijvende offerte in je mailbox. Zo hebben jullie een duidelijk overzicht van de kosten van het totaalconcept en zijn er geen verrassingen achteraf!

Liesbeth achter laptop

Wat klanten zeggen

No profile photo
Cindy Brees
Huwelijksconcept

De tekst van deze review komt er binnenkort aan!

Nick Bogaerts
Huwelijksconcept​
No profile photo

Bij justPIXIT kan je terecht voor een persoonlijke aanpak. Voor onze doopsuiker hadden we geen beter resultaat kunnen denken. Ook de uitnodigingen voor ons huwelijk werden met finesse ontworpen.