Wie is justPIXIT?

Liesbeth in zetel met kop koffie in handen

Hi! Ik ben Liesbeth,

een jonge dertiger, mama van Finn, plusmama (of zoals ze zeggen mams) van Nand en Niel en echtegnote van Nick. Maar ook een Creatieveling, perfectioniste, freelance UX designer, altijd paraat voor een leuke babbel, … , ondernemer en het gezicht van justPIXIT.

Toen ik de doopsuiker van mijn eigen zoontje aan het voorbereiden is, had ik zelf te maken met familietradities. De doopsuiker winkel van de familie waar ik kon kiezen uit een boek met ontwerpen van geboortekaartjes en bijhorende geboorte bedankjes. Vreselijk vond ik het!

Als grafisch ontwerper had ik uiteraard het ontwerp van het kaartje al af, en wist ik perfect hoe het er allemaal uit moest zien. Maar dat werd al snel onderdukt door de beperkingen van de winkel en zo ontstond de missie van justPIXIT.

Jouw verhaal, unieke gebeurtenis verdiend een uniek ontwerp! Iets wat volledig uniek is, iets waar je al jaren van droomt! Graag werk ik dit idee verder uit tot een totaalconcept dat je fysiek kunt vastpakken en volledig bij jou past!

Wanneer ik je hier dan mee mag helpen en je het afgewerkte concept laat zien. En ik zie die blijdschap in je ogen! Wel, dat is nu net hetgene waar ik het voor doe en wat mij gelukkig maakt!

Partners

House of Weddings

justPIXIT is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Lees alles over het Kwaliteitslabel op www.houseofweddings.com.

justPIXIT is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Samenwerken?

Laten we afspreken!

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik naar jullie wensen en hoe ik jullie hierbij kan helpen. Ik bespreek en toon jullie de verschillende mogelijkheden.

Enkele dagen na het gesprek krijg jij een vrijblijvende offerte in je mailbox. Zo Heb jij een duidelijk overzicht van de kosten van het totaalconcept en zijn er geen verrassingen achteraf!

Liesbeth achter laptop