Vier speciale momenten met deze 5 creatieve geschenken. Leuk voor onder, in en aan de kerstboom! ๐ŸŽ„

Druk, druk, druk! We kennen het allemaal. Tussen werk, gezin en al het andere dat op je bord ligt, begrijp ik maar al te goed hoe waardevol tijd is. Maar dat wil niet zeggen dat jij waardevolle momenten zo maar laat passeren, integendeel! Want de momenten die er echt toe doen, daar maak jij een feest van. En daar help ik graag bij! Daarom heb ik speciaal voor jou een lijst samengesteld met vijf creatieve geschenken die perfect passen bij jouw unieke momenten en die een blijvende indruk achterlaten. Benieuwd?

1. Herinneringsdoos: bewaar speciale momenten op unieke plaatsen

Deze gepersonaliseerde opbergdoos is als een tijdcapsule voor al die kostbare herinneringen. Geen gedoe meer met zoeken naar die eerste babykleertjes, het kraamboekje en ja, die eerste lok haar of dat eerste tandje (laten we eerlijk zijn, we houden dat allemaal bij! ๐Ÿ˜‰)

De herinneringsdoos is niet alleen handig, het is ook een geweldig cadeau voor de kleintjes om hun eigen herinneringen in te bewaren. Laat ze hun eerste tekeningen, nieuwjaarsbrieven en juweeltjes bewaren. Dat zijn hartverwarmende herinneringen om later op terug te kijken.

Herinneringsdoos op basis van geboortekaartje
Flowerhoop: Wil je mijn meter zijn?

2. Flowerhoop met parfumpotje: vraag je getuige of meter in stijl!

Voor een speciale gelegenheid, een viering of โ€ฆ zomaar. Bloemen zijn altijd een goed idee. Zowel voor vrouwen als voor mannen. Want wie heeft beslist dat mannen niet graag bloemen ontvangen?

Bloemen brengen altijd vreugde en deze flowerhoop is een perfecte mix van stijl en persoonlijkheid. Vraag je getuige of je meter met deze prachtige flowerhoop met droogbloemen en voeg een gegraveerde boodschap toe voor die extra speciale touch. Houd rekening met de iets langere levertijd omdat deze op bestelling wordt gemaakt.

3. Houten nieuwjaarsbrief: traditie met een twist

Nieuwjaarsbrieven in een nieuw houten jasje! Stuur de tekst naar me door, en ik zorg ervoor dat jouw woorden tot zijn recht komen in een stijlvol houten kader. Een geweldige manier om een oude traditie nieuw leven in te blazen! En wil je er een leuke tekening laten bijplaatsen? Misschien wel de contouren van jouw liefste kapoentje als hij of zij de nieuwjaarsbrief voorleest? Dat kan allemaal!

KerstProducten 5
Houten Kerstbal in 2D met naam.

4. Gepersonaliseerde kerstbal in 2D: jouw persoonlijke kerstaccent

Geef je jouw kerstboom dit jaar een persoonlijke toets? Je kerstboom is nog nooit zo mooi geweest dankzij de op maat gemaakte houten kerstbal! Voeg een naam toe en hang hem met het bijgeleverde koordje direct op in de boom. Een perfecte toevoeging voor die feestelijke sfeer in huis.

5. Fotokader met nieuwjaarsbrief: een heel jaar lang liefde

Ja, wie houdt nu niet van die schattige snoetjes die, met toch een klein beetje stress, hun nieuwjaarsteksten voorlezen. โ€œVan jouw liefste kapoenโ€, ja, smelt hรฉ! Koester die lieve woorden en dat heerlijk moment door de nieuwjaarsbrief van โ€˜jouw liefste kapoentjeโ€™ in een mooi houten frame op je kast te zetten. Laat je nieuwjaarsbrief het hele jaar door stralen met deze fotokader. Stuur me de tekst van de nieuwjaarsbrief door en ik zorg ervoor dat het een blijvende herinnering wordt. En volgend jaar voeg je gewoon je nieuwe versie toe!

Houten fotokader met rechts een nieuwjaarsbrief

En voilร , vijf unieke geschenken die jouw speciale momenten extra glans geven. Maak van die kostbare gelegenheden iets buitengewoons, en bestel nu een cadeautje (waar je) van hou(d)t.

Happy gifting! ๐ŸŽโœจ

Nog op zoek naar een creatief kerstcadeau?

Bekijk onze kerstcollectie!

Kerstcollectie – De collectie straalt de verschillende waarde waar justPIXIT voor wilt staan uit! Ecologische, duurzame, unieke cadeaus! Geen cadeaus die je ergens weg legt in de kast en dan enkele jaren later weer tegen komt bij het opruimen van die overvolle lade. Nee cadeaus waar je het hele jaar en nog lang nadien van kan genieten!

Detail foto van houten nieuwjaarsbrief