Vraag jij je af wat er met je bedankjes gebeurd? 🤔 Zo creëer je bedankjes die mensen ook echt bijhouden!

Steek jij uren werk in je bedankjes? Vaak hangt er ook een prijskaartje aan deze bedankjes. Je wil dus graag dat je familie, vrienden, kenissen de bedankjes prachtig vinden en bijhouden als een leuke herinnering. Maar denken zij hier net zo over als jij?

Ben jij ook zo trots op je bedankjes? Uiteraard! En terecht ook! Waarschijnlijk heb jij er heel veel uren tijd in gestoken. Eerst al om uit te zoeken wat je wou. Misschien heb je hier zelfs naar verschillende winkels geweest. Heb je jouw bedankjes ook zelf klaargemaakt? Dan heb je waarschijnlijk ook uren hierin gestoken.

Nadat je zoveel tijd hebt gestoken in het maken van je bedankjes. Vraag jij je soms ook af wat er gebeurt nadat je jouw bedankje hebt afgegeven? Wel eerlijk gezegd hangt dat af van je bedankje.

Een doosje suikerbonen of snoepjes zal al snel in de vuilbak belanden nadat de suikerbonen zijn opgegeten. Je stak zoveel tijd in de verpakking, om het dan uiteindelijk in de vuilbak te zien belanden.

Een sleutelhanger, potlood, rietje, bellenbaas, spaarpotje, … gaat men al snel beschouwen als prullaria. Vaak blijven deze enkele maanden op de bodem van een handtas zitten of verdwijnen ze aan de achterkant van een schuif. Niet echt de plek waar jij ze wilt zien belanden na al je harde werk.

Geef je een plantje in een leuk potje dan is de kans heel groot dat het een centrale plaats in huis krijgt. De ontvangers zullen hier enkele maanden tot zelfs enkele jaren van genieten. Net zoals een zeepje of parfumpotje met geurstokjes is de gebruiksperiode langer.

DSC05443 bewerkt 3

Wil je bedankjes waar de ontvangers nog jaren een herinnering aan blijven hebben of lange tijd van kunnen genieten? Ga dan voor bedankjes die de ontvanger gedurende een lange periode kan gebruiken. Zoals een zeepje, parfumpotje, plantje, … .

Wil je toch graag iets geven zoals suikerbonen of snoepjes. Overweeg dan een verpakking te nemen die dat men kan hergebruiken voor andere dingen. Denk bijvoorbeeld aan een glazen potje dat men kan gebruiken voor kruiden in te stockeren. Bij het geven van de bedankjes kan je dit al aanhalen. Mensen denken hier niet altijd zelf aan.

Overweeg ook alternatieven. Wat dacht je van een potje honing met een honinglepeltje. Het honinglepeltje kan men later opnieuw gebruiken voor een andere pot honing.

Een ander alternatief kan thee zijn gepresenteerd in een bewaardoosje voor thee met een klein lepeltje. Het bewaardoosje kan men opnieuw vullen met thee naar keuze.

Wil jij bedankjes die niet in de vuilbak belanden?

Laten we samen bedankjes creëren die mensen ook echt bijhouden!

 

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en ik help je graag bij het uitwerken van blijvende herinneringen.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik naar jullie wensen en hoe ik jullie hierbij kan helpen. Ik bespreek en toon jullie de verschillende mogelijkheden.

Enkele dagen na het gesprek krijg jij een vrijblijvende offerte in je mailbox. Zo Heb jij een duidelijk overzicht van de kosten van het totaalconcept en zijn er geen verrassingen achteraf!

DSC05280 bewerkt 1