justPIXIT is ontstaan vanuit een frustratie😅. Het doopsuiker van mijn eigen zoontje.

Bij de geboorte van mijn zoontje had ik het helemaal in mijn hoofd: het ontwerp van het kaartje, de bedankjes voor na de geboorte. Ik zag het helemaal voor mij! Maar ik liep tegen een aantal dingen waar ik geen rekening mee gehouden had… . Juist die dingen werden later de drijfveren voor het bestaan van justPIXIT!

Je had het misschien al kunnen raden, maar toegegeven… . Ik ben graag creatief bezig. Ik knutsel graag, steek graag van alles in elkaar. Mijn hoofd barst vaak uit van de ideeën die ik graag wil ontwerpen en uitwerken. (Zo speel ik momenteel met het idee om een herinneringsboek voor de kleuterklas te maken voor mijn zoontje. Maar later hier meer over.)

Tijdens mijn zwangerschap was dan ook de geboortebedankjes 1 van de hoogtepunten waar ik naar uit keek. Samen met het ontwerp van het geboortekaartje. Ik was niet weg te slaan van Pinterest en wist precies hoe ik het wou hebben!

Maar waar ik niet rekening mee had gehouden waren de familietradities langs mijn man zijn kant en dat hij niet zo wild werd van het idee dat ik de bedankjes allemaal zelf wou maken. Zijn familie kocht al jaren bij dezelfde doopsuiker winkel hun doopsuiker. Dus was het vanzelfsprekend dat wij nu ook naar daar gingen.

Dus daar gingen we… . De kleuren die ik voor ogen had en het geboortekaartje volledig had op afgestemd had de winkel niet. “Nu ja, dan pas ik de kleuren een beetje aan.” Vertelde ik mijzelf.
Maar voor de verpakkingen van de suikerbonen, werd ik al snel geconfronteerd met uit boeken te kiezen thema’s. Van wat voor mij heel oubollig te baby gerichte thema’s waren. En 90% was gericht op suikerbonen. Ik wou nu net iets anders dan de klassieke suikerboon in het klassieke suikerbonen doosje. De andere 10% waren dan weer sleutelhangers, potloden, kleurpotloodjes, … . 

Ik liet me uiteindelijk toch overtuigen door mijn man en familie, en zo bestelde we onze doopsuiker.

Geboortekaartje en doopsuiker. Suikerbonen en plantjes in terracotta bloempotje.

De dagen nadien bleef het aan mij knagen. Ik werkte toen al enkel jaren ontwerpen uit van geboortekaartjes voor klanten. Meer en meer begon ik de vraag te krijgen of ik ook stickers kon maken voor hun geboortebedankjes en of ik dit ook deed.

Door het gevoel dat ik had bij het kiezen van mijn eigen bedankjes, begon het idee meer en meer in mijn hoofd te spelen. Ik wilde niet dat andere mama’s dit ook moesten doormaken! Het is zo’n unieke gebeurtenis. Ik wilde niet dat de geboorte van mijn zoontje als 1 van de zoveel andere werd beschouwd. Er is namelijk maar 1 iemand zoals mijn zoontje. Er is maar 1 iemand zoals jouw kind(eren).

Samen potjes vullen

Ik begon me te verdiepen in de wereld van bedankjes. Mijn hersenen draaiden op volle toeren en ik begon meer en meer bedankjes te ontwerpen. Het ging zelfs zover dat ik zelf ging experimenteren met het maken van zeep, badzout, … . Want mijn missie was duidelijk: Elke unieke gebeurtenis, verdiend een unieke aanpak!

Zo zijn we waar we nu de dag van vandaag zijn. Ik help mensen zoals jou die op zoek zijn naar unieke bedankjes voor hun huwelijk, geboorte van dochter of zoon, communie/lentefeest, … . Met het uitwerken van een totaalconcept, unieke bedankjes op maat gemaakt, naar jouw wensen!

PS: Uiteindelijk gaf de doorzetter in mij toch niet op. En voorzag ik nog decoratie en aankleding van de bedankjes in de stijl dat ik wou. Last minute voorzag ik ook nog een ander bedankje dat geen suikerbonen waren.

Wil ook jij een uniek doopsuiker concept?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik naar jullie wensen en hoe ik jullie hierbij kan helpen. Ik bespreek en toon jullie de verschillende mogelijkheden.

Enkele dagen na het gesprek krijg jij een vrijblijvende offerte in je mailbox. Zo Heb jij een duidelijk overzicht van de kosten van het totaalconcept en zijn er geen verrassingen achteraf!

DSC05280 bewerkt 1