Trouwen in 2024? 💍 Dit moet je weten voor je save the date, uitnodiging en bedankjes

Eerst en vooral: proficiat! Want de mooiste dag van je leven staat dit jaar op je planning: jullie gaan trouwen. De datum ligt vast, de locatie is gekozen en dan wordt het tijd om aan de volgende voorbereidingen te denken, zoals de uitnodiging, bedankjes en andere leuke extra’s die jouw dg en het feest helemaal afmaken.

Save the date en trouwuitnodiging

Wil je graag dat je gasten zeker tijdig hun agenda vrijhouden voor jullie trouwdag? Dan kan je een ‘Save the date’ versturen. Die verstuur je best 6 maanden voor de trouwdatum. De effectieve uitnodiging wordt vaak tussen de 6 à 8 weken voor de trouwdatum verstuurd. 

Dat wil zeggen dat je dus best een 7 à 8 maanden voor jullie trouwdatum begint met de voorbereidingen voor de Save the date en de uitnodiging. Dat is dan ook een ideaal moment om een kennismakingsgesprek bij JustPIXIT in te plannen! 

Zo hebben we voldoende tijd om kennis te maken, het ontwerpproces tot in de puntjes te verzorgen en jullie unieke, op maat ontworpen en persoonlijke save the dates en uitnodigingen tijdig aan de drukker te bezorgen. 

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we ook de verschillende opties voor bedankjes op maat, die we helemaal afstemmen op de Save the date en de uitnodiging.

Voorbeeld van Save the date kaart met envelop
Bedankjes huwelijk gepresenteerd op marmeren plateau

Bedank je gasten op maat

De Save the dates en uitnodigingen zijn de deur uit, je trouwkleed is gekozen en de grote dag komt steeds dichterbij. Tijd om te beginnen aan leuke bedankjes om op het einde van de dag met de gasten mee te geven! Je kan de klassieke weg op gaan, en kiezen voor een klein flesje ‘katerwater’, oftewel een flesje water met een pijnstiller aan vast. 

Maar er zijn zoveel leuke, creatieve en originele dingen om te doen met je bedankjes, die ook weer helemaal bij jullie als koppel passen. Zo is mijn man een imker, en hadden wij voor ons eigen trouwfeest honinglikeur gemaakt om mee te geven met de gasten. 

Snoepjes, houten sleutelhangers, gepersonaliseerde muntdoosjes,… Je kan het zo gek niet bedenken of het kan! Natuurlijk ben ik er om daar samen met jullie de leukste bedankjes te bedenken én uit te werken. Geen zorgen, stress en prutswerk voor jou dus.

En wanneer je jullie trouwfoto’s hebt ontvangen van de fotograaf, kunnen we nog een laatste bedank-kaartje maken met jullie favoriete foto’s, ook weer helemaal in dezelfde stijl van de Save the date en trouwuitnodiging. Dan is de cirkel helemaal rond!

Huwelijksconcept op maat

Zoals je ziet, zijn er heel wat mogelijkheden om jouw huwelijk echt helemaal uniek te maken. Dat is waar ik met JustPIXIT het verschil maak. Geen templates om uit te kiezen of een catalogus van bedankjes die iedereen heeft. Wel een totaalconcept afgestemd op wie jullie zijn als koppel, zodat het hele plaatje klopt.

Benieuwd of wij een match zijn?

Dat ontdekken we tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik naar jullie wensen en hoe ik jullie hierbij kan helpen. Ik bespreek en toon jullie de verschillende mogelijkheden.

Enkele dagen na het gesprek krijg jij een vrijblijvende offerte in je mailbox. Zo Heb jij een duidelijk overzicht van de kosten van het totaalconcept en zijn er geen verrassingen achteraf!

Liesbeth achter laptop